Run Kelvin Run

18-10-2013 00:00

Run Kelvin Run is een Construct 2 spel gezamelijk gemaakt door de klas. Het volgende project na de Arkanoid Clone was om gezamelijk met de klas een game te maken in Construct 2 om te leren samen te werken. Ook verscheen er op dit moment een wedstrijd met Construct 2 op de Nederlandse RPG Maker gemeenschap RPGflag.nl (helaas is de site tegenwoordig gesloten vanwege tegenvallende aantal actieve leden). Hierbij kon je een betaalde versie winnen van Construct 2. Omdat wij als klas meededen, gingen we alleen voor een beoordeling.

In het spel moet Kelvin weg rennen van geinfecteerde zombies. Tijdens het rennen moet hij objecten die in zijn weg liggen vermijden. Hoe verder hij komt, des te moeilijker het wordt. Als hij door teveel objecten wordt geraakt komt hij te dicht bij de zombies en is het Game Over.

Het spel bevat een online scoreboard zodat je kan zien wat andere mensen hebben gehaald.

Op 21-11-2013 werd bekend dat Run Kelvin Run 2de was geworden in de wedstrijd. Helaas is de uitslag op RPGflag.nl niet meer te lezen, omdat de website offline is gegaan na tegenvallende bezoekers.

© 2018 - 2019 Chris Eilander